Antena Căutare

Surpriză neplăcută la Australian Open! Favorită clară cu Petra Martic, Irina Begu a fost eliminată în minimum de seturi!

După ziua perfectă de marți, când nu mai puțin de trei românce s-au calificate în turul secund la Melbourne, Simona Halep, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, ziua de miercuri de la Australian Open ne-a adus eliminarea singurei românce intrate azi pe teren la simplu, Irina Begu.

Aflată pe locul 40 WTA, Irina Begu nu a mai reușit să facă o partidă precum în turul 1 la Australian Open, acolo unde a învins-o pe mult mai valoroasa Ekaterina Makarova. Azi noapte, Irina nu a reuşit să treacă de adverasara sa, croata Petra Martic (numărul 81 mondial).

După un meci de peste două ore, Begu a fost învinsă de Martic, scor 4-6, 6-7, iar obiectivul ei declarat de a prinde un sfert de finală la Melbourne s-a destrămat repede. Irina mai are o şansă în proba de dublu, acolo unde joacă alături de Monica Niculescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Veștile bune de azi-noapte vin de pe tabloul de dublu, acolo unde Sorana Cîrstea și Raluca Olaru s-au calificat mai departe:
Perechea Sorana Cîrstea-Beatriz Haddad Maia a învins perechea Veronika Kudermetova / Aryna Sabalenka, scor 6-2, 6-2, după 54 de minute de joc. În turul secund, Cîrstea și Haddad Maia vor întâlni perechea învingătoare din duelul Alize Cornet / Heather Watson - Alicja Rosolska / Abigail Spears.

Azi-noapte, Raluca Olaru a câştigat partida alături de partenera sa de la dublu, ucraineanca Olga Savchuk: Raluca Olaru (România) / Olga Savchuk (Ucraina) - Kateryna Kozlova(Ucraina) / Yulia Putintseva 6-3, 6-3.

Irina Begu și Monica Niculescu, singura pereche 100% românească, a obținut o victorie muncită împotriva cuplului format din Andrea Petkovici și Mirjana Lucici-Baroni, scor 6-7, 6-3, 6-2, după două ore și 21 de minute de joc.

Din păcate, o altă românca a fost eliminată la dublu. Mihaela Buzărnescu (România) / Maria Irigoyen (Argentina) - Su-Wei Hsieh (Taipei) / Shuai Peng(China) 3-6, 5-7.

Mâine, la Australian Open, România are trei șanse de a trimite jucătoare în turul III:
Simona Halep - Eugenie Bouchard (Canada, locul 112 WTA);
Sorana Cârstea - Lucie Safarova (Cehia, locul 29 WTA);
Ana Bogdan - Yulia Putintseva (Kazahstan, locul 54 WTA).

La simplu masculin, România a rămas fără reprezentant, după ce Marius Copil a fost eliminat de francezul Gilles Simon.

BREAKING NEWS! Florentino Perez i-a decis soarta lui Cristiano Ronaldo. Decizie radicală luată de șeful lui Real Madrid... CEA MAI TRISTĂ ZI! Din Brazilia, vine știrea pe care nu voiam s-o auzim niciodată: Ronaldinho a spus adio fotbalului pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x