Antena Căutare

Suspendare record pentru Cadu! Capitanul CFR-ului va sta noua etape

Ricardo Cadu i-a scos cinci dinti lui Jivko Milanov si acum plateste. Comisia de Disciplina l-a suspendat noua etape si l-a amendat serios pe capitanul CFR-ului.

Accidentarea pe care Cadu i-a provocat-o bulgarului Milanov n-a ramas nepedepsita! Comisia de Disciplina a analizat interventia fundasului portughez si a decis suspendarea pe noua etape a capitanului campioanei.

Pe langa pedeapsa sportiva, Cadu a primit si o amenda de 18.000 lei pentru violenta si consecintele atacului. In urma loviturii, Milanov si-a pierdut cinci dinti si va fi indisponibil o buna perioada de timp.

"Nu mi se pare o decizie corecta. Il poti acuza pe Cadu de orice, dar nu ca ar fi avut intentia de a-l faulta pe Milanov", a fost reactia lui Iuliu Muresan.

Din cauza suspendarii, Ricardo Cadu nu va putea juca in urmatoarele noua meciuri: cu Otelul, Iasi, Rapid, Petrolul, Dinamo, Pandurii, Gloria, Steaua (in Liga I) si Astra (in Cupa).

Tunar pentru totdeauna! Arsenal ii face statuie lui Bergkamp... VIDEO: Nici in curtea scolii nu ratai asa! Finalizare de doi.. metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x