Antena Căutare

Suzuki se retrage din Campionatul Mondial de motociclism

Afectat de criza economica, celebrul constructor japonez a luat decizia de a se retrage din Moto GP iar revenirea este estimata dupa 2014.

Dupa Kawasaki in 2009, o noua marca japoneza va disparea din circuit in 2012. Sosita in Moto GP in 1974, Suzuki va lua o pauza de minim 2 ani din competitie: „Aceasta suspendare a participarii la Campionatul Mondial de Motociclism ne va permite sa facem fata dificultatilor financiare provocate de recesiunea globala, dar si aprecierii fara precedent a yen-ului. Ne vom concentra pe crearea unei motociclete performante pentru 2014" se arata intr-un comunicat al firmei.

Constructorul nipon nu a mai obtinut o victorie din 2007 iar ultimul campion mondial care a rulat pe Suzuki a fost Kenny Roberts jr. in 2000. Actualul pilot angajat, Alvaro Bautista, va trece la Honda, luandu-i locul lui Marco Simoncelli.

Foto: Intact Images \ EPA

Directorul lui PSG audiat pentru deturnare de fonduri in cazul transferului lui Pastore... Johnson si Zabaleta si-au prelungit contractele cu Manchester City...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x