Antena Căutare

TAS a mentinut decizia FIFA: FC Vaslui poate transfera jucatori abia din iarna

Tribunalul Sportiv de la Lausanne a mentinut decizia FIFA in cazul Ljubinkovici, asa ca FC Vaslui poate transfera jucatori abia din iarna. Adrian Porumboiu sustine ca se astepta la un asemenea raspuns din partea TAS si considera ca nu are nicio vina in acest caz, informeaza gsp.ro

"Era previzibila decizia TAS. Interesant e ca Ljubinkovici trebuie sa ne plateasca 510.000 de euro, iar noi trebuie sa-i platim 480.000 de euro. Intr-un fel am iesit pe plus din treaba asta. Problema este ca avem interdictie la transferuri. Asta nu ne priveste pe noi, ci comisiile de la liga care nu au fost luate in considerare. Comisiile nefiind paritare, a ramas in vigoare sanctiunea disciplinara. Cred ca vor avea probleme foarte multe echipe din Romania, atata timp cat nu se pun la punct comisiile, fiindca nu sunt recunoscute. Nu comentez haosul de la Federatie, ci haosul creat cu aceste comisii, la care Vasluiul este direct implicata. Am luat aceasta sanctiune in mod nedrept"


Viorel Hizo spune ca se va descurca si cu lotul pe care il are la dispozitie. "Nu e de comentat decizia TAS. Nu vreau sa intru in polemica cu absolut nimeni. Cu lotul actual ne-am descurcat destul de bine pana acum. Sper sa o facem in continuare si sa o facem cat mai bine", a spus Hizo.

Tehnicianul sustine ca Vaslui a castigat un jucator cu personalitate: "In ultimele trei perioade de transferuri, dintre jucatorii care au venit, doar Adailton a reusit sa se impuna cu autoritate, desi s-a acomodat mai greu. A venit dintr-un alt fotbal, insa Adailton este jucatorul care in ultimele trei perioade de pregatire s-a impus cu autoritate si este de departe castigul acestei perioade. Este destul de greu sa castige in trei perioade de transferuri doar un singur jucator", a spus "Dulaul".

Mihalachi si Dumitrescu, aur la CE de kaiac-canoe... River Plate, simbolul fotbalului argentinian, la un pas de retrogradare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x