Telenovela Cosmin Olăroiu antrenor la FCSB s-a terminat! Gigi Becali a făcut anunțul momentului despre viitorul lui Dică

Criza de rezultate de la FCSB și punerea pe liber a lui Cosmin Olăroiu de către arabii de la Al Ahli Shabab a însemnat automat apariția zvonurilor referitoare la o posibilă revenire a lui ”Oli” la echipa pe care a dus-o în semifinalele Cupei UEFA în 2006.

Imediat după meciul FCSB - Juventus București 4-0, din runda a 20-a a Ligii 1, Gigi Becali a transmis un mesaj ferm în legătură cu viitorul băncii tehnice a roș-albaștrilor. Patronul FCSB a spus că este mulţumit de prestaţia celor de la FCSB din acest sezon iar antrenorul Nicolae Dică nu e deloc sub presiune, chiar dacă Olăroiu este în acest moment liber de contract.

”Nu mă mai întrebaţi de Olăroiu. Avem antrenor calificat în Europa. Nici unu la un miliard să vină Olăroiu. Pun eu presiune destulă pe băiatul ăsta când sunt nervos. Îmi place aşa de mult de caracterul lui Dică, discursul lui. Dar te mai superi când bagi 10 milioane şi e 0-0 la pauză cu Colentina, sau te bat Iaşiul şi Astra. Dar Dică mă înţelege şi îi mulţumesc pentru asta”, a spus Becali la televiziunea digisport.

Cosmin Olăroiu a fost demis sâmbătă de arabi. În vârstă de 48 de ani, tehnicianul român se afla pe banca formaţiei din Emiratele Arabe Unite din 2013, iar în această perioadă a cucerit două titluri, două Cupe ale Ligii, 3 Supercupe şi a fost finalist în Liga Campionilor Asiei.

6,5 milioane de euro era salariu anual al lui Cosmin Olăroiu la Shabab Al Ahli Dubai, potrivit contractului semnat în septembrie.

Ultimele știri