Antena Căutare

Terbea a sponsorizat cu vin nunta lui Marius Avram: "Cei 19 000 de euro reprezentau un tablou"

Omul de afaceri Sorin Terbea, cel care este acuzat de dare de mita in dosarul in care este implicat si seful CCA, Vasile Avram, a spus ca acei 19.000 de euro reprezentau, de fapt, un tablou, un basorelief.

Conform Incheierii de Sedinta de la Tribunalul Bucuresti," Terbea s-a implicat activ si la nunta Marius Avram, fiul presedintelui arbitrilor, acesta oferind gratis o cantitate importanta de vin, aspect ce rezulta din interceptarile telefonice, lucru care nu a fost negat de nici unul dintre inculpati".

Conform Tribunalului Bucuresti, Sorin Terbea a declarat ca nu i-a oferit bani lui Vasile Avram, "plicul cu cei 19.000 de euro fiind de fapt un tablou, un basorelief. Acesta a fost impachetat cu grija pentru a fi oferit sefului arbitrilor cu ajutorul receptionerului si a pilotului elicopterului. Avram a refuzat plicul, motivand ca nu are chitanta fiscala".

"Scopul remiterii si primirii acestor foloase necuvenite a constat in favorizarea de catre inculpatul Avram Vasile, in calitatea sa de presedinte al CCA din cadrul FRF, a echipei sponsorizate de inculpatul Terbea Sorin in editia campionatului de fotbal 2011 - 2012, prin influentarea delegarii arbitrilor la meciurile la care participa echipa in speta, in sensul desemnarii unor arbitri agreati de managementul acestei echipe de fotbal", se mai precizeaza in motivarea deciziei de prelungire cu 29 de zile a arestului preventiv pentru cei doi inculpati.

Sursa: gsp

Foto: gsp

VIDEO! Ronny Levy are ultimatum... Rudel Obreja: "Sunt dispus sa plec de la Federatie daca majoritatea o cere"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x