Antena Căutare

Thierry Henry se poate intoarce la Arsenal

Managerul “tunarilor”, Arsene Wenger, a anuntat ca Thierry Henry ar putea reveni in tricoul lui Arsenal, formatie cu care se antreneaza deja. Daca totul decurge bine, atacantul francez ar urma sa semneze in ianuarie.

Cum campionatul din Statele Unite a luat sfarsit, Thierry Henry a primit acceptul clubului New York Red Bulls de a se antrena alaturi de jucatorii lui Arsenal.

Pierdem fotbalisti importanti, in iarna, din cauza Cupei Africii, iar Henry ar putea fi o solutie la plecarile lui Gervinho si Chamakh. Indiferent daca va semna sau nu, prezenta lui e un lucru extraordinar pentru tinerii nostri jucatori”, a declarat Arsene Wenger.

Henry a procedat la fel si in sezonul trecut, cand a revenit in tricoul lui Arsenal pentru patru partide. A reusit sa inscrie trei goluri. Unul in meciul de cupa cu Leeds si doua in Premier League, contra lui Blackburn si Sunderland.

Beckham va decerna Balonul de Aur 2012... Messi nu tine cont de cifre: “Barcelona e mai presus de orice record”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x