Antena Căutare

Tibi Uşeriu se întoarce în nordul îngheţat al Canadei! Va reprezenta România la cel mai dur ultramaraton din lume!

Tibi Uşeriu, sportivul care a câştigat de două ori consecutiv cea mai dură competiţie de ultramaraton din lume, se întoarce în nordul îngheţat al Canadei. Va reprezenta România la cea de-a zecea ediţie a competiţiei.

Tibi Uşeriu, sportivul care a câştigat de două ori consecutiv cea mai dură competiţie de ultramaraton din lume, se întoarce în nordul îngheţat al Canadei. Va reprezenta România la cea de-a zecea ediţie a competiţiei.

Alături de el vor mai participa trei români.

Ambiție sau pasiune dusă la extrem Tibi Ușeriu se întoarce pentru a treia oară în iadul alb al Canadei. De data aceasta distanţa pe care va trebui să alerge este cu 60 de kilometri mai lungă faţa de cea de anul trecut.

Competiția, considerată una dintre cele mai dure din lume, a ajuns la ediția cu numărul 10. Alături de Tibi, România va mai fi reprezentată de alţi trei români.

Ambiție sau nebunie? Tibi Ușeriu se întoarce pentru a treia oară în iadul alb!

Bistrițeanul Tibi Ușeriu va participa anul acesta pentru a treia oară la Arctic Ultra 6633, competiție pe care a câștigat-o de două ori consecutiv. Anul acesta, competiția, considerată una dintre cele mai dure din lume, ajunge la ediția cu numărul 10.

Tibi Ușeriu se întoarce și anul acesta în „iadul alb", cum este numit unul dintre cele mai dure ultramaratoane din lume, Arctic Ultra 6633. Bistrițeanul a câștigat nemiloasa competiție de două ori consecutiv in 2016 si 2017, iar anul acesta se întoarce să își apere cele două titluri.

Alături de Tibi, România va mai fi reprezentată de alți trei sportivi. România este a doua țară ca număr de participanți, după Zimbabwe, care își trimite 6 sportivi să încerce să parcurgă cGata.

În cele nouă ediții desfășurate până acum, doar 32 de sportivi au reușit să încheie acest ultramaraton. Tibi Ușeriu este singurul est-european care a reușit să o câștige și singurul din istoria ultramaratonului care a luat titlul de două ori. Competiția începe în 9 martie în Yukon.

S-au tras la sorți optimile de finală din Europa League! Lazio, ”killerul” FCSB-ului, revine în Estul Europei. AC Milan-... SURPRIZĂ DE PROPORȚII în Liga 1! Dinamo București a pierdut la Giurgiu și a ratat play-off-ul. ”Câinii” vor lupta pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x