Antena Căutare

Tiger Woods revine pe terenul de golf dupa 5 luni

Cel mai cunoscut jucator de golf al lumii, americanul Tiger Woods, revine astazi in circuitele profesioniste de joc dupa mai bine de 5 luni de pauza, adica din momentul in care a izbucnit scandalul conjugal din familia sa.

Acum mai bine de 5 luni, in noiembrie 2009, media internationala a vuit de accidentul de masina pe care Tiger Woods l-a avut in fata resedintei sale, dupa care s-a aflat ca jucatorul de golf s-a certat cu sotia sa, fiindca aceasta si-a dat seama ca Woods a inselat-o ani de zile.

Astazi insa, dupa doua luni petrecute la o clinica specializata in tratarea dependentei sexuale, si dupa ce s-a impacat cu sotia sa, Elin Nordegren, Tiger Woods revine pe terenul de golf, urmand a participa la Mastersul care are loc in statul american Georgia, in Atlanta.

Woods spera sa obtina cea ce-a 15-a sa victorie intr-un Masters, insa specialistii in golf cred ca acesta inca nu are sanse de victorie, dupa pauza de 5 luni.

Cristi Chivu, fericit pentru ca va fi a doua oara tata... Goal.com si-a cerut scuze dupa ce a scris ca Rapidului i se mai spune "Ciorile Vopsite"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x