Antena Căutare

Timisoara, in pericol sa joace in C

Problemele cu licentierea ii pot aduce pe alb violeti nu doar in postura de a nu putea promova, ci chiar in aceea de a fi retrogradata.

Marian Iancu a anuntat zilele trecute ca exista posibilitatea ca Poli Timisoara sa evolueze si la anul in esalonul secund, cu toate ca s-a desprins pe un loc promovabil in seria Vest a ligii secunde.

Problemele cu dosarul de licentiere ar putea obliga echipa de pe Bega nu numai sa ramana in B, ci chiar sa retrogradeze in C.

Din acest sezon, dosarul de licentiere este obligatoriu si la liga secunda, iar Viorel Duru i-a avertizat pe cei din Timisoara ca datoriile mai vechi ar putea sa-i impiedice sa evolueze in B: "I-am spus lui Chivorchian ca, daca as fi in locul lor, as achita ultimul leu din acea datorie despre care ei cred ca s-a compensat. Nu as risca sa vin la licentiere si sa spun ca din cauza statului mai am datorii. In plus, exista problema divizarii din 2011, facuta tot pentru a scapa de datorii".

Replica lui Iancu a venit prompt: "Duru vorbeste mult si prost. Pe 31 martie vom depune dosarul de licentiere si va vedea ca toate procedurile au fost indeplinite".

Foto: Hepta

Dinamo l-a transferat pe Joao Alves, desi CFR a incercat sa-l deturneze... Dumitru Dragomir: "Ce treaba avem noi cu FIFA si UEFA?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x