Antena Căutare

Messi vine la Bucuresti pentru amicalul cu Dinamo

Tito Vilanova da asigurari ca FC Barcelona va veni la Bucuresti cu toti jucatorii importanti pentru meciul amical cu Dinamo. Antrenorul catalanilor a precizat ca toate starurile din echipa sa vor veni in Romania.

Tito Vilanova a inregistrat un mesaj special pentru meciul de pe 11 august. "Ne bucurăm foarte mult de venirea la Bucuresti. Acesta este ultimul test inainte de inceperea noului sezon. Vor fi prezenti toti jucatorii, in primul rand toti campionii europeni spanioli, si ne asteptam sa fie un mare spectacol", a declarat antrenorul spaniolilor.

Accidentarea lui Lionel Messi i-a pus pe ganduri pe organizatorii amicalului cu Dinamo. Catalanii au precizat insa ca starul argentinian are nevoie de doar cateva zile de pauza. FC Barcelona va sosi in Romania pe 10 august, cu o zi inaintea partidei cu echipa romaneasca. Fotbalistii catalani vor veni direct de la Goteborg, unde FC Barcelona va juca, pe 8 august, amicalul cu Manchester United.

Organizatorii meciului de pe National Arena nu au primit cereri exagerate din partea echipei spaniole. Messi si Xavi isi doresc sa aiba in vestiar fructe proaspete, ceai, cafea, apa plata si gheata.

Gigi se compara cu Tanase: „Eu, daca beau o sticla de whisky, mor, pe bune. Tanase, nu ai treaba cu el”... Crina Abrudan, din Londra, e gata pentru Jocurile Olimpice ale Femeilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x