Antena Căutare

Toată lumea se ceartă cu toată lumea! Scandal total la FCSB: "Vă bateţi joc de noi, mai bine mergeţi la oi, plecaţi de la echipă"

FCSB a început să scârţâie din toate încheieturile, iar fanii roş-albaştrilor au luat foc după remiza cu CSU Craiova. Enache a fost distrus de suporteri, în timp ce patronul echipei a mitraliat mai mulţi fotbalişti.

"Enache, du-te la oi! Pleacă de la Steaua, că nu poţi să dai nici măcar o centrare. Trebuie să mergem la doctor după fiecare meci de-al vostru", i-au strigat fanii fundaşului de la FCSB.

La finalul contruntării cu Craiova, scor 1-1, Gigi Becali l-a desfiinţat pe Ovidiu Popescu şi l-a criticat şi pe Denis Alibec, pe care l-a acuzat că nu a vrut să joace.

"Ovidiu Popescu nu e de Steaua, m-am convins cu el, iar Alibec e supărat că nu mai e căpitan, d-aia nici n-a vrut să joace, deşi nu e accidentat", a spus Becali.

Veste neașteptată. Este însărcinată! Una dintre cele mai iubite sportive ale României va avea un copil!... Primul semn că Neymar chiar pleacă! Barcelona a ajuns la un acord cu Liverpool pentru transferul lui Coutinho...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x