Tomas Ryde, după meciul cu Suedia: Nu am avut nicio şansă. Multe jucătoare din echipa mea sunt foarte obosite

Antrenorul naţionalei feminine a României, Tomas Ryde, a declarat că echipa lui nu a avut nicio şansă în faţa Suediei şi că jucătoarele române sunt foarte obosite.

"Mari felicitări Suediei, se întâmplă să fie şi ţara mea natală. Au făcut un meci foarte bun azi, au fost stabile şi au continuat să muncească timp de 60 de minute. Nu am avut nicio şansă astăzi. Multe jucătoare din echipa mea sunt foarte obosite. Am pierdut ca structură, am făcut multe greşeli tehnice şi corelate cu maniera de joc a Suediei cred că a fost un meci uşor de câştigat pentru ele. Motivul pentru care am pus-o pe Denisa (n.r. - Dedu) la conferinţă cu mine este că Denisa a început meciul foarte bine şi a fost o presiune mare pe Denisa să facă meciul ăsta. Trebuie să mergem acasă şi să ne tratăm rănile şi să facem un meci nou cu Japonia, care va fi greu, dar vom da tot ce e mai bun", a spus Tomas Ryde, la conferinţă de presă, potrivit telekomsport.ro.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, marţi, de reprezentativa Suediei, cu scorul de 34-22 (14-9), în al doilea meci din grupa principală II, la Campionatul Mondial din Japonia.

Tricolorele vor juca ultimul meci din grupa principală cu Japonia, miercuri (ora 11.00).

Rezultatele tricolorelor de până acum sunt: 16-31 cu Spania, 29-24 cu Senegal, 22-20 cu Kazahstan, 26-27 cu Muntenegru, 28-27 cu Ungaria şi 18-27cu Rusia.

Tot marţi au mai avut loc partidele Rusia - Muntenegru, scor 35-28 (17-16) şi Japonia - Spania 31-33 (13-17).

Înaintea ultimei etape, clasamentul grupei este următorul: 1. Rusia - opt puncte, 2. Spania - şapte puncte, 3. Suedia - cinci puncte, 4. Muntenegru - patru puncte, 5. Japonia, 6. România, ambele fără niciun punct.

Miercuri, în ultima etapă a grupei se vor juca meciurile:

ora 08.00: Spania - Rusia;

ora 11.00: România - Japonia;

ora 13.30: Munetnegru - Suedia.

Sursa : news.ro

Ultimele știri