Antena Căutare

Tottenham - Manchester United 1-3 / Diavolii raman in carti pentru titlu

United s-a impus pe White Hart Lane si a ramas la doua puncte de liderul City, meciul direct dintre cele doua echipe din Manchester fiind decisiv pentru soarta titlului.

Dupa ultimele doua rezultate obtinute in Premiere League, Harry Redknapp ar face bine sa il inlocuiasca pe Stuart Pearce la carma Angliei.

Aceasta deoarece, pe modelul Bordeaux 2010, Tottenham nu se regaseste. A fost umilita de Arsenal etapa trecuta si duminica a pierdut cu 1-3 pe teren propriu cu Manchester United.

Totusi, lucrurile puteau sta mult mai bine daca Adebayor nu demonstra reale calitati de portar la sutul colegului sau din ofensiva, Saha, transferat recent de la Everton.

Nu au deschis albii scorul, au facut-o rosii prin Rooney, cel care a reluat cu capul in poarta lui Fridel, dupa o lovitura libera de pe partea stanga. 0-1 a fost si rezultatul la pauza.

In repriza secunda, dubla lui Ashley Young, fostul jucator al celor de la Aston Villa, a dus scorul la 0-3 si reusita din prelungiri a lui Defoe nu a mai contat decat pentru statistica.

In urma acestei victorii, United ramane la 2 puncte in spatele lui City si pastreaza sanse reale in lupta pentru titlu.

Foto: EPA

Steaua invinge la Mioveni, dar nu convinge... Oltchimul s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x