Antena Căutare

Tragerea la sorti pentru Cupei Europei Centrale la baschet

Dupa refacerea tragerii la sorti a Cupei Europei Centrale la baschet, "U" Mobitelco Cluj va juca in Grupa A, in timp ce Elba Timisoara in Grupa C, informeaza site-ul oficial al ardelenilor. Organizatorii competitiei au fost nevoiti sa repete tragerea la sorti ca urmare a contestatiilor facute de oficialii cluburilor de baschet.

Presedintele executiv al formatiei “U” Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu, a afirmat dupa tragerea la sorti ca este o grupa cu adversari mult mai valorosi decat cei din grupa stabilita initial si are incredere in echipa sa ca se poate califica in faza urmatoare. "Nu are rost sa mai comentam motivele pentru care s-au schimbat grupele, adversarele sau datele de disputare ale jocurilor. Fata de grupa initiala, acum avem castigatoarea competitiei, iar gruparea din Cehia este si ea mult mai puternica decat celalalt oponent initial. Vom avea un program dificil, mai ales ca evoluam si in Divizia A si in Cupa Romaniei”, a declarat oficialul.

Componenta grupelor:

Grupa A: Albacomp Szekesfehevar (Ungaria), BK Prostejov (Cehia), "U" Mobitelco Cluj;

Grupa B:
Atomeromu Parks (Ungaria), Miltra Novy Jicin (Cehia), Kapfenberg Bulls (Austra);

Grupa C: LL Nyregyhaza (Ungaria), Arkadia Lions (Austria), Elba Timisoara.

Intalnirile din faza grupelor vor incepe pe 24 noiembrie 2009 si se vor incheia pe 5 ianuarie 2010, iar la turneul Final Four se vor califica primele clasate din fiecare grupa, plus o formatie de pe locul 2, care va avea cea mai buna linie de clasament.

Turneul final va avea loc pe 9 si 10 februarie 2010, dar locul urmeaza sa fie stabilit in perioada urmatoare.
Antrenorul olandez, Johan Boskamp, s-a batut cu un sofer in trafic si va fi anchetat... Hanescu, eliminat in primul tur la Shangai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 8, 20 septembrie 2024. Otilia află că Alice a ucis încă un om: Nu mai este întreagă la cap!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 8, 20 septembrie 2024. Otilia află că Alice a ucis încă un om: Nu mai este întreagă la cap! Vineri, 20.09.2024, 23:06
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x