Antena Căutare

Transfer neașteptat la FCSB visat de Gigi Becali! Căpitanul din Liga 1 pe care nimeni nu l-a luat în calcule

FCSB a declanșat o nouă politică de transferuri în această vară: aducerea căpitanilor celor mai importante echipe din Liga 1. După Stan de la Astra și Roman de la Botoșani, Becali i-a atacat pe Nistor și Mitriță. Becali a dezvăluit o altă țintă: căpitanul Viitorului: Ianis Hagi

FCSB, prin ”buzunarul” șefului Gigi Becali, a declanșat o nouă politică de transferuri în această vară: aducerea căpitanilor celor mai importante echipe din Liga 1. După Stan de la Astra și Roman de la Botoșani, Becali i-a atacat pe Nistor de la Dinamo și Mitriță de la Craiova. Mutările au căzut, iar Becali a dezvăluit o altă țintă: căpitanul Viitorului: Ianis Hagi!

Ianis Hagi la FCSB pare un vis destul de greu de îndeplinit de către Gigi Becali. Acesta este conștient că Gică Hagi nu-l va lăsa pe Hagi Jr. la fosta Steaua, însă continuă să viseze că ”Regele” va ceda.

”Mai iau căpitanul de la Viitorul și după aia gata. Zic încet, să nu audă Gică, că se supără. El nu o să îl dea niciodată pe Ianis la Steaua”, a spus Becali la TV Digi Sport.

De-a lungul ultimilor ani, de la Viitorul la FCSB a ajuns o adevărată armată de jucători: Gabi Iancu, Florin Tănase, Florinel Coman, Romario Benzar, Alin Toșca și Dragoș Nedelcu. Până acum, niciunul dintre ei nu s-a dovedit a fi un super-transfer, ba dimpotrivă, majoritatea au clacat la FCSB.

Acum, când Gigi Becali îl dorește, Ianis Hagi traversează o perioadă extrem de modestă în Liga 1, cu meciuri sub nivelul său normal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dunărea Călărași - Poli Iași LIVE VIDEO ONLINE... Dinamo - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x