Antena Căutare

Dunărea Călărași - Poli Iași LIVE VIDEO ONLINE

Dunărea Călărași - Poli Iași LIVE VIDEO. Meci încins între două dintre echipele cu față de play-out în a doua întâlnire a etapei. Dunărea primește vizita lui Poli Iași, într-un duel care poate fi urmărit live video online

Dunărea Călărași - Poli Iași LIVE VIDEO. Meci încins între două dintre echipele cu față de play-out în a doua întâlnire a etapei. Dunărea primește vizita lui Poli Iași, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Călărași - Iași este live video online, sâmbătă, de la ora 18:00.

Dunărea Călărași - Poli Iași LIVE VIDEO. Înainte de acest meci, Dunărea lui Alexa și Politehnica lui Stoican se află în zona de jos a clasamentului. După 5 etape, nou-promovata din Călărași a acumulat o zestre mai mult decât onorabilă de 6 puncte. Surprinde, în mod neplăcut, fața ieșenilor în acest debut de sezon. Echipă de play-off, Poli are doar 5 puncte, un golaveraj 3-9 și e Vice-Lanternă. Numai Voluntariul lui Oprița e mai slabă la linia de clasament.

Dunărea Călărași - Poli Iași LIVE VIDEO. Etapa anterioară a fost una bună pentru cele două echipe. Elevii lui Dan Alexa nu au impresionat la Giurgiu, cu Astra, însă au profitat de copilăriile din jocul astralilor și au plecat acasă cu un punct. De cealaltă parte, ieșenii s-au bazat pe geniul lui Andrei Cristea și i-au învins pe rivalii din Botoșani cu 2-1.

Dunărea Călărași - Poli Iași LIVE VIDEO. Duelul de sâmbătă e unul în premieră pentru fotbalul românesc. Până la meciul de sâmbătă, Dunărea are o statistică modestă acasă, acolo unde a jucat 2 meciuri din care a scos un singur punct. E adevărat, unul uriaș, 0-0 cu campioana CFR Cluj. Dincolo, Iași are 1 punct în 3 deplasări, 0-0 cu Craiova și 0-4 la FCSB + 0-3 la Sepsi.

Dunărea Călărași - Poli Iași LIVE VIDEO. La casele de pariuri se observă o mișcare interesantă a cotelor. De la 3,00, cota pentru succesul gazdelor a ajuns la 2,45-2,35. În schimb, din favorită cu o cotă de 2,45, Poli a ajuns să aibă 3,20 pentru succes. Cei care joacă remiză primesc valori de 3,10 la 3,20.

Dunărea Călărași - Poli Iași LIVE VIDEO. La acest meci vom merge puțin contra curentului și recomandăm un pont curajos: x2 - cotă 1,57

US Open 2018! Organizatorii au anunțat lista finală a favoritelor. Simona Halep, locul 1. Mihaela Buzărnescu, afectată d... Transfer neașteptat la FCSB visat de Gigi Becali! Căpitanul din Liga 1 pe care nimeni nu l-a luat în calcule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x