Antena Căutare

Transfer surpriză la FCSB! Gigi Becali țintește un jucător care a impresionat în ultima etapă

FCSB continuă panta descendentă din mandatul lui Dică. După ce a ratat titlul în sezonul trecut, echipa roș-albastră are un început de sezon modest, în care deja a ratat grupele Europa League. În aceste condiții, patronul continuă transferurile. Ultima țintă: Jonathan Rodriguez!

FCSB continuă panta descendentă din mandatul lui Dică, comandat din lojă de patronul-antrenor Gigi Becali. După ce a ratat titlul în sezonul trecut, echipa roș-albastră are un început de sezon modest, în care deja a ratat grupele Europa League, iar în campionat, deși conduce, nu are un joc de lider adevărat. În aceste condiții, patronul continuă transferurile. Ultima țintă: Jonathan Rodriguez!

Gigi Becali i-a adus deja, fără să clipească, fără să analizeze și fără să se consulte cu nimeni, pe Mihai Roman și Hristo Zlatinski, iar mutările par a nu se opri aici. În iarnă, la FCSB se pregătește un loc în linia mediană pentru un alt jucător de la FC Botoșani.

Conform Gazetei Sporturilor, Becali a pus ochii pe Jonathan Rodriguez, mijlocaşul central argentinian al celor de la FC Botoşani. Sud-americanul de 28 de ani l-a impresionat pe finanţatorul vicecampioanei în meciul direct, în care a oferit două pase decisive şi i-a ajutat pe moldoveni să revină de la 0-2 pentru a obţine un punct.

”Cumpăr 200-300 de jucători sau încontinuu până găsesc un jucător care-mi place mie pe un post. Îmi văd de treaba mea, de stilul meu. Până nu fac o echipă ca lumea, nu mă las. O să fie schimbați încontinuu jucătorii dacă nu vor da randament", a explicat Gigi Becali transferurile făcute până acum.

Gigi Becali nu a confirm direct numele lui Rodriguez, însă după meciul cu echipa lui Costel Enache a dat de înțeles pe cine dorește: "E un mijlocaş central, am pus ochii pe el, nu vă spun despre cine e vorba", a spus Becali după remiza din etapa a 7-a.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

US Open 2018, finala feminină: Serena Williams - Naomi Osaka, revelația din Japonia își întâlnește idolul... Revista presei sportive, 07.09.2018: ”Tricolorii” lui Contra și Rădoi, două meciuri importante; FCSB vrea un argentinian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x