Antena Căutare

Transferul zilei în Liga 1! FCSB cumpără un campion al României pentru Europa League

Rapid Viena - FCSB este meciul sezonului pentru vicecampioana României. De dubla cu austriecii depinde în mare măsură strategia echipei lui Becali în acest sezon. Înainte de meciul tur, FCSB nu are fundaș strânga. Din doi de valoare, Morais și Momcilovic, Dică nu mai are niciunul pentru acest meci. Unul a suspendat, iar celălalt accidentat. În acest condiții, azi se face un transfer de urgență.

FCSB spera să rezolve mutarea lui Iasmin Latovlevici, însă aceasta a căzut. Digisport anunță că FCSB va aduce, pentru meciul cu Rapid Viena, un nou fundaș stânga. Este vorba despre Alexandru Stan (29 de ani), căpitanul Astrei Giurgiu. Acesta urmează să semneze cu roș-albaștrii în scurt timp și va fi trecut pe lista UEFA pentru play-off-ul Europa League.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prin aducerea lui Alexandru Stan, Marko Momcilovic va fi utilizat de acum înainte pe postul de fundaș central, acolo unde vicecampioana îi mai are doar pe Planic și pe Bălașa. În banda stângă vom avea un duel între foștii colegi de la Astra, Stan și Junior Morais.

Alexandru Stan, cotat la 750,000 de euro de Transfermarkt.com, joacă la Astra din 2015. În această perioadă, acesta și-a trecut în palmares un titlu în Liga 1 și o calificare în primăvarea europeană.

Venirile și plecările de la FCSB în vara lui 2018:

Veniri: Moruțan (Botoșani), Qaka (Poli Iași), Rusescu (liber de contract), Alexandru Stan (Astra).
Plecări: V. Găman (Al-Shabab), Budescu (Al-Shabab), Vl. Achim (Viitorul), Vl. Mihalcea (FC Voluntari), Larie (Tobol), Stăncioiu, A. Jorge (contracte expirate), Alibec (Astra)

FCSB și CFR Cluj, în play-off-ul Europa League. Cotele românilor pentru calificarea în grupe. Doar o echipă e favorită... Record după record pentru Simona Halep! Celebra tenismenă e la un pas să scrie istorie, după ce s-a calificat în finala ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x