Antena Căutare

FCSB și CFR Cluj, în play-off-ul Europa League. Cotele românilor pentru calificarea în grupe. Doar o echipă e favorită

FCSB și CFR Cluj au rămas singurele reprezentante ale României în sezonul 2018-2019 al cupelor europene. Ambele sunt calificate în play-off-ul Europa League, ceea ce înseamnă că sunt la 180 de minute de o calificare în grupe. 

FCSB și CFR Cluj au rămas singurele reprezentante ale României în sezonul 2018-2019 al cupelor europene. Ambele sunt calificate în play-off-ul Europa League, ceea ce înseamnă că sunt la 180 de minute de o calificare în grupe.

Pe 23 august, în deplasare, respectiv pe 30 august, acasă, FCSB și CFR Cluj evoluează în duble diferite ca grad de dificultate. Dacă echipa lui Dică are o misiune dificilă cu Rapid Viena, CFR Cluj e ultra-favorită la calificare cu modesta Dudelange din Luxemburg.

UEFA a anunțat astăzi orele de disputare ale meciurilor din play-off-ul Europa League. Partida Rapid Viena - FCSB va începe la ora 21:30, în timp ce Dudelange - CFR Cluj se joacă de la 21:00.

La retur, pe 30 august, FCSB - Rapid Viena va începe la ora 21:30, iar CFR Cluj - Dudelange se va juca de la ora 20:00.

Tot azi, specialiștii au anunțat și cotele de calificare pentru cele două duble. Dacă CFR nu ar trebui să aibă probleme, în opinia bookmakerilor, FCSB e considerată outsider în dubla cu Rapid Viena.

Dudelange - CFR Cluj, 23 august, ora 21:00

CFR Cluj are cotă de 1,65 pentru un succes în Luxemburg. Pentru calificare, trupa lui Toni Conceicao primește 1,15. Dudelange a pornit ca outsider și în dubla cu Legia Varșovia. Luxemburghezii au avut atunci cotă 7, iar polonezii porneau cu 1,08.

Rapid Viena - FCSB, 23 august, ora 21:30

Cap de serie la tragerea la sorți, FCSB a trecut dramatic de Hajduk Split, iar bookmakerii nu o văd prea bine în dubla cu Rapid Viena. Austriecii sunt ușor favoriți la calificare, cu o cotă de 1,85. Trupa lui Dică are cotă de 1,95 pentru prezența în grupe.

Pentru meciul tur, programat joi, FCSB are cotă uriașă pentru victorie: 4,20. Gazdele sunt favorite, cu o cotă de 1,80

Zenit a realizat un nou ”8 martie” în fotbalul european! Rușii au copiat-o pe Barcelona și au întors un 0-4. Cele mai ta... Transferul zilei în Liga 1! FCSB cumpără un campion al României pentru Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x