Antena Căutare

Transferul zilei în Europa! Real Madrid a bătut palma cu Manchester United pentru un star din trupa lui Mourinho. Sumă uriașă pusă pe masă

David De Gea la Real Madrid, o telenovelă începută în urmă cu câțiva ani de zile, pare că se apropie de final, unul fericit pentru campioana Europei. Extrem de de mediatizat în ultimii doi ani, transferul portarului iberic pare că se va concretiza în 2018, Cel puţin aşa scrie presa din Spania.

David De Gea la Real Madrid, o telenovelă începută în urmă cu câțiva ani de zile, pare că se apropie de final, unul fericit pentru campioana Europei. Extrem de de mediatizat în ultimii doi ani, transferul portarului iberic pare că se va concretiza în 2018, Cel puţin aşa scrie presa din Spania.

Conform celor de la Don Balon, trupa de pe ”Santiago bernabeu” a bătut palma atât cu gruparea de pe "Old Trafford", cât şi cu internaţionalul spaniol. Jurnaliștii iberici scriu că transferul se va ridica la 100 de milioane de euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, Florentino Perez, un mare admirator al lui De Gea, îşi va vedea, în sfârşit, visul împlinit: îl va avea în poartă pe goalkeeper-ul de 27 de ani, pe care îl vânează încă de acum două veri.

Mutarea lui De Gea la Real a fost negociată în ultimele săptămâni de impresarul Jorge Mendes. Se pare că în această afacere ar putea intra şi transferul lui Isco, fotbalist pe care Mourinho şi-l doreşte în Anglia. Astfel, o altă variantă ar fi un schimb De Gea - Isco, plus o sumă de bani care ar urma să fie achitată de la Real Madrid.

Florentino Perez are deja suma pregătită pentru aducerea lui De Gea la Madrid. Real urmează să încaseze 55 de milioane de euro din transferul definitiv al lui James Rodriguez la Bayern Munchen.

Biletul Zilei 18.04.2018. Meciurile sigure de miercuri ne aduc profitul... Biletul Zilei 18.04.2018. Două meciuri spectacol din Serie A ne triplează miza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x