Antena Căutare

Trofeul Ligii 1 va fi adus in ultima etapa, la Urziceni

Desi lupta pentru titlu parea a se fi incheiat saptamana trecuta, propunerea lui Poli Timisoara de a afla decizia TAS-ului dupa incheierea campionatului a schimbat radical situatia. Astfel, daca Poli invinge pe terenul lui FC Brasov, cele sase puncte de la TAS revin in contul banatenilor, iar Unirea Urziceni pierde cu Steaua pe teren propriu, campionatul 2008/2009 va fi castigat de echipa de pe Bega.

Totusi, dar fiind ca scenariul in care Poli iese campioana este destul de putin probabil, LPF a decis ca trofeul sa fie dus la Urziceni, pentru a fi decernat echipei cu cele mai mari sanse la castigarea titlului, Unirea.

"Trofeul Ligii 1 va merge in ultima etapa la Urziceni, pentru ca din punct de vedere matematic, Unirea are cele mai mari sanse sa termine pe primul loc. Cei de la Poli depind de decizia TAS, chiar daca inving in ultima etapa.

Oricum, timisorenii au zis ca nu vor sa li se decerneze trofeul la Brasov, pentru ca vor sa-l primeasca la Timisoara, dupa aitita amar de vreme, in fata unei multimi care sunt sigur ca va fi cata frunza, cata iarba"
, a spus Vali Alexandru la GSP TV.
gsp.ro
Nu se trag de sireturi!... Viteza catre... titlu! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce Joi, 04.07.2024, 15:08
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x