Antena Căutare

Turneul Campionilor: Novak Djokovic a debutat cu o victorie in fata lui Tomas Berdych

Liderul mondial Novak Djokovic a revenit dupa ce a pierdut primul set al intalnirii cu Tomas Berdych de la Turneul Campionilor si a debutat cu o victorie la Londra.


Numarul 1 mondial a acuzat in ultima vreme mai multe probleme abdominale, la spate si la umar, motiv pentru care a jucat doar sapte meciuri dupa ce a castigat cel de-al treilea sau titlu de Grand Slam din acest an, la US Open.

In ciuda victoriei, Nole a admis ca jocul sau inca sufera: „A fost cel mai greu meci de la finala US Open incoace. Nu sunt foarte multumit de prestatia mea, dar o victorie este o victorie si ma simt proaspat fizic. Sunt fericit ca organismul a rezistat bine si nu am mai simtit nicio durere la umar".

In celalalt meci din grupa A, favoritul gazdelor, Andy Murray, a pierdut in doua seturi in fata spaniolului David Ferrer, care a castigat cu 6-4, 7-5 dupa exact doua ore de joc.

Britanicul a acuzat insa probleme la spate si a dezvaluit ca s-ar putea retrage din turneu, daca nu se va simti mai bine.

„Nu m-am prea antrenat in zilele trecute. Voi decide marti sau cel tarziu miercuri pana sa inceapa meciul daca voi putea juca sau nu", a declarat Murray.

In cazul in care al treilea jucator al lumii se va retrage, locul sau va fi luat de sarbul Janko Tipsarevic.

In concursul de dublu, in grupa A, unde evolueaza si perechea Horia Tecau-Robert Lindestdt, americanii Bob si Mike Bryan, principalii favoriti, au salvat o minge de meci inainte de a trece de Jurgen Melzer (Austria) si Philipp Petzschner (Germania), scor 6-7, 7-5, 10-7.

Lyon aproape eliminata din Liga. Vezi rezultatele si clasamentul primelor patru grupe!... Victor Becali: "Mititelu i-a distrus cariera lui Florin Costea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x