Căutare Live

Turneul preolimpic de polo masculin, cu România între participante, reprogramat a treia oară, pentru luna decembrie 2020

Turneul preolimpic de polo masculin, la care va participa şi naţionala României, la Rotterdam, a fost reprogramat pentru a treia oară de când a început pandemia Covid-19, şi se va disputa în intervalul 13-20 decembrie, potrivit forului internaţional de nataţie (FINA).

Federaţia Internaţională de Nataţie (FINA) nu a făcut un anunţ oficial, ci a trecut noile date doar în calendarul de pe site-ul oficial.

Astfel, la masculin, turneul preolimpic va avea loc între 13-20 decembrie, tot la Rotterdam, cu participarea echipelor Grecia, Muntenegru, Brazilia, Canada, Georgia, Turcia (grupa A), respectiv Croaţia, Germania, Rusia, România, Olanda, Franţa (B).

Programat iniţial pentru luna martie 2020, turneul preolimpic a fost amânat din cauza pandemiei Covid-19 pentru luna mai, apoi reprogramat pentru 21-28 februarie 2021, iar marţi a fost anunţat pentru decembrie 2020.

România va evolua la turneul preolimpic, după ce Argentina a decis să se retragă din cursa pentru JO de la Tokyo, unde de la Rotterdam vor ajunge primele trei clasate.

Turneul similar feminin va avea loc între 17-24 ianuarie 2021.

Sursa : news.ro

Când vor reveni spectatorii pe stadioane, în România. Anunțul ministrului Tineretului și Sportului! „Evident că nu îi vo... Se reiau meciurile de fotbal în România. Câte persoane vor putea să participe la competiții după 13 iunie...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri