Căutare Live

Turul ciclist al Italiei a fost amânat

Turul ciclist al Italiei, al cărui start era programat la 9 mai, a fost amânat din cauza coronavirusului, a anunţat RCS, societatea care organizează competiţia.

Potrivit L’Equipe, în urmă cu câteva ore, guvernul din Ungaria a anunţat anularea primelor trei etape ale Turului Italiei, programate pe teritoriul acestei ţări.

“Ca reacţie după propagarea coronavirusului, guvernul din Ungaria a declarat stare de urgenţă. Este interzisă organizarea de evenimente în masă şi imposibilă organizarea de evenimente internaţionale. Drept urmare, comitetul de organizare a etapelor din Ungaria a declarat că erapele de la început nu vor putea avea loc în Ungaria. Toate părţile au convenit că sunt hotărâte să permită ca Giro să pornească din Ungaria la o dată ulterioară”, se arată în comunicatul organizatorilor.

O nouă dată va fi anunţată nu înainte de 3 aprilie, a menţionat RCS.

Sursa : news.ro

Elveţia, Ucraina şi Lituania şi-au desemnat campioanele la baschet masculin, după ce federaţiile au decis suspendarea li... Turneul WTA de la Stuttgart, anulat de autorităţile locale, din cauza pandemiei de coronavirus...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x