Antena Căutare

U Cluj eliminata din cupa de echipa a doua a Astrei. Vezi toate rezultatele inregistrate in competitia KO!

Astazi s-a desfasurat majoritatea partidelor contand pentru faza saisprezecimilor Cupei Romaniei la Fotbal. Surpriza zile s-a consemnat la Giurgiu, acolo unde Astra II a invins pe Universitatea Cluj, desi patronul Walter fixase la inceputul stagiunii ca obiectiv castigarea trofeului.

A doua zi a saisprezecimilor Cupei Romaniei a fost una nefasta pentru unele echipe din primul esalon. Astfel, Sportul Studentesc a pierdut la Galati in fata Dunarii cu 1-0, iar Vointa Sibiu a fost invinsa la penalti-uri pe teren propriu in fata ilfovenilor de la CS Ototpeni.

Insa bomba a fost detonata la Giurgiu, acolo unde Universitatea Cluj a fost eliminata de echipa secunda a Astrei. La inceputul sezonului, echipa fanion a orasului de pe Somes declara ca are ca obiectiv castigarea trofeului, insa acest lucru nu s-a vazut pe teren, pentru ca alb-negrii nu au reusit sa marcheze in primele 90 de minute si au ajuns in prelungiri. Fostul petrolist Budescu a fost cel care a naruit, cu un sut la coltul lung, visele celor ce se vor muta in octombrie pe Cluj Arena.

La Timisoara, Ceahlaul a pierdut scontat in fata lui Poli. Banatenii -au impus cu 2-0 prin reusitele lui Goga si Curtean. Gaz Metan Medias s-a impus la Braila, iar Pandurii Targu Jiu nu au avut probleme cu cei de la Visina Noua, pe care i-au umilit cu 5-0.

La aceasta ora se joaca Rapid - Juventus Bucuresti iar la 21.30 va debuta derby-ul rundei, ce le va opune pe Astra si CFR Cluj.

foto: gsp.ro

Cupa Davis: Romania, duel cu invingatoarea disputei Finlanda vs Olanda... Cupa Mondiala de handbal feminin: Germania - Romania 31-29/ Tricolorele au ratat calificarea in semifinale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x