Antena Căutare

U Cluj n-a ajuns inca la un acord pentru inchirierea Cluj Arena

Desi se lauda de mai bine de un an cu noul stadion din Cluj, oficialii "sepcilor rosii" nu au reusit sa ajunga inca la un acord cu reprezentantii administratiei locale in privinta chiriei de pe noua arena si si-ar putea prelungi exilul la Medias.

Conform presei locale, negocierile finale vor avea loc azi, 16 septembrie, dar oficialii lui U Cluj sunt nemultumiti de pretul foarte mare solicitat de Primarie.

Astfel, „sepcilor rosii" li se va percepe o chirie de aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare meci disputat pe Cluj Arena! Suma e cu 3.000 de euro mai mare decat cea vehiculata initial, adica 7.000 de euro pe luna.

„Suntem interesati in primul rand de finalizarea stadionului. Dupa 1 octombrie si abia dupa ce facem procesul de predare-primire, abia atunci vom discuta despre un contract de inchiriere", a spus Alin Tise, presedintele Consiliului judetean Cluj.

sursa: gsp

foto: Intact Images

Nicolita, in lotul verzilor pentru meciul cu Lorient! Vezi toate meciurile din Ligue 1 din acest week-end!... Cupa Davis: Romania a pierdut ambele partide de astazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x