Antena Căutare

”U” Cluj pune la bataie intr-o campanie umanitara un dans cu Bianca Dragusanu!

Sepcile rosii isi promoveaza o campanie umanitara prin intermediul Biancai Dragusanu, iubita fotbalistului Adrian Cristea.

La propunerea unei asociatii de studenti, asistenta lui Dan Capatos de la "Un show pacatos" va dansa in clubul "Obsession" impreuna cu suporterul care va castiga o licitatie pentru un tricou de colectie!

"Vom participa, impreuna cu o organizatie de studenti, la o licitatie pentru casele de copii. Sprijinul nostru va consta in licitarea unui tricou, iar castigatorul va beneficia si de un dans cu Bianca Dragusanu. A fost o optiune a studentilor", a explicat directorul executiv al clubului, Cosmin Irimies.

Fundatia Comunitara Cluj (FCC) si clubul de fotbal i-au premiat astazi pe castigatorii tricourilor scoase la licitatie in a doua etapa a proiectului derulat pe un site al suporterilor. 10 persoane si-au adjudecat 12 tricouri cu suma totala de 6.550 de lei. Acesti bani se adauga celor 14.200 de lei obtinuti in prima transa a proiectului. Suma totala va fi directionata spre Fondul "U pentru Cluj", gestionat de FCC.

Pe 15 decembrie, oficiali ai clubului si jucatori vor imparti 300 de cadouri copiilor din zona rurala limitrofa Clujului, in Piata Unirii.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Anghel Iordanescu nu e entuziasmat de jocul Stelei: "La fiecare meci are doua-trei maini moarte"... Sanmartean nu a ajuns la Steaua pentru ca nu l-a lasat nevasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x