Antena Căutare

"U" Cluj se muta la Medias din cauza gazonului de la Alba Iulia

Finantatorul echipei Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat, marti, ca a luat legatura cu conducerea clubului Gaz Metan Medias pentru a inchiria stadionul in vederea disputarii meciurilor de pe teren propriu ramase din acest campionat si pentru primele etape din stagiunea urmatoare.

Ne mutam din cauza gazonului. Ati vazut si voi cum a aratat la meciul cu Brasovul. Jucatorii n-au putut sa dea o centrare din prima, nu stiau cum le sare mingea. Riscam sa pierdem puncte importante si atunci ni se duc toate investitiile pe apa sambetei. Noi avem o echipa tehnica si suntem primii dezavantajati din cauza gazonului. Ne-am gandit la Medias pentru acolo sunt conditii foarte bune, un gazon nou-nout, plus nocturna la fel de puternica precum cea care se va monta pe noul stadion din Cluj


Omul de afaceri spune ca "U" va juca primul meci la Medias cel mai devreme in etapa a XXIII-a, cu Dinamo Bucuresti.

Universitatea Cluj este nevoita sa joace pe teren neutru meciurile considerate "acasa" pana la finalizarea "Cluj Arena" din Cluj-Napoca. Noua arena va fi terminata la inceputul lunii septembrie, confom anuntului facut de Consiliul Judetean Cluj, proprietarul obiectivului.

sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images

VIDEO! Leonard Doroftei, acuzat de agresiune... Fostul pugilist Ion Monea s-a stins din viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x