Antena Căutare

UEFA a propus mai multe variante ca FC Sion sa fie admisa in Liga Europa

Cei de la UEFA au raspuns solicitarii venite din partea Tribunalului Cantonal din Vaudois, care a cerut forului european reintegrarea echipei FC Sion in grupele Ligii Europa.

"Dupa o analiza detaliata a regulamentelor, Departamentul de competitii al UEFA a prezentat citeva scenarii posibile privind reintegrarea clubului in competitie fara a inlocui pe Celtic FC, care s-a calificat dupa deciziile Comisiei de Control si Disciplina si a celei de Apel.

Prima varianta presupune anularea tuturor meciurilor disputate in grupa I a Ligii Europa, iar un set nou de meciuri sa se joace intr-o grupa de cinci echipe, urmand regulile din faza grupelor fostei Cupe a UEFA in care echipele joaca una impotriva celeilalte pe teren propriu sau in deplasare, intr-o singura mansa. Aceste meciuri s-ar putea disputa intre 24 noiembrie si 22 decembrie", se arata in comunicatul UEFA.

"A doua varianta presupune integrarea echipei FC Sion in Grupa I ca si a cincea echipa, dar rezultatele si punctele din meciurile deja disputate sa ramina. Opt noi meciuri vor trebui jucate incepind cu finalul lunii noiembrie si terminind in februarie 2012. Cea mai plauzibila varianta in cazul unei reintegrari tirzii, ar presupune ca FC Sion sa evolueze direct in faza 16-imilor de finala, dupa ce va disputa un play-off", a mentionat UEFA.

FC Sion nu a respectat o interdictie in ceea ce priveste achizitionarea de jucatori, ceea ce a dus la excluderea echipei din Liga Europa, competitie organizata de UEFA. Forul european a hotarat ca in locul FC Sion sa participe in Liga Europa formatia Celtic Glasgow.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Ferguson dupa ce a crezut ca joaca cu belgieni: "Nu subestimam Otelul"... Octavian Bellu la intoarcerea de la mondiale: "E un rezultat catastrofal"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x