Căutare Live

Uhrin ar vrea ca finala Cupei României să fie mutată de la Craiova la Bucureşti

FRF a stabilit Stadionul Ion Oblemenco din Craiova drept gazdă a finalei Cupei României, dar antrenorul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, doreşte ca ultimul act să fie mutat la Bucureşti, după ce oltenii au părăsit competiţia şi în perspectiva unui meci al "câinilor" cu rivala FCSB.

"Va un meci dificil pentru noi (n.r. - cu Poli Iaşi), am pierdut ultimul meci din campionat în faţa formaţiei din Clinceni şi trebuie să jucăm mai bine. Cum am mai spus, trebuie să jucăm mai bine în apărare. Trebuie să arătăm mai multe ca până acum şi să luptăm mai mult. Sper că jucătorii vor să câştige fiecare meci şi trebuie să muncească pentru asta, sper că vor fi concentraţi pentru meciurile din play-off. Nu cred că Rednic mai ştie ceea ce este la Dinamo, echipa s-a schimbat mult, dar el este un antrenor bun. (n.r - despre Cupa României). Cred că e bine că Universitatea Craiova a pierdut, finala era la Craiova, dar noi trebuie să trecem de semifinale şi nu e uşor. Fiecare meci este dificil aici, FCSB este o echipă mai bună decât Clinceni. Dacă noi ne calificăm în finală, ar fi bine să jucăm aici, în Bucureşti, pe Arena Naţională. Vom vedea ce se va întâmpla, FCSB trebuie să treacă de Hermannstadt mai întâi şi nu este uşor nici pentru ei", a declarat Uhrin, într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul Diego Fabbrini îşi doreşte un nou duel cu FCSB în Cupa României, dar până atunci spune că Dinamo trebuie să câştige meciul cu Poli Iaşi, din campionat.

"Va fi un meci important atât pentru noi, cât şi pentru ei. Vom da totul pentru a câştiga meciul (n.r. - cu Poli Iaşi). Trebuie să jucăm fiecare meci la victorie, nu contează împotriva cui evoluam. Nu am fost surprins de victoria celor de la Iaşi (n.r. - împotriva Craiovei) pentru că în această ligă orice echipă poate să piardă la oricine. Depinde de meci, nu este un campionat uşor, este o competiţie bună. Sigur, Craiova era favorită înaintea meciului, dar nu e surpriză. Mi-ar plăcea să jucăm împotriva FCSB în cupă. Dacă vrem să câştigăm cupa trebuie să câştigăm cu orice echipă. Un meci cu Steaua ar fi un joc mare pentru noi, pentru suporteri şi ar fi frumos. Obiectivul nostru este să câştigăm toate meciurile din play-out şi Cupa României", a spus el.

Meciul Poli Iaşi - Dinamo, din etapa a II-a a play-out-ului Ligii I, va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00.

Sursa : news.ro

Casa portarului Iker Casillas, percheziţionată în cadrul unei anchete pentru fraudă fiscală... Mara, despre "racolarea" lui Bălgrădean: E posibil să nu fi acţionat exact în limitele moralităţii. Promitem c...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri