Căutare Live

ULTIMA ORĂ: Procurorii din Grecia au emis mandate de arestare pentru 5 persoane după incidentele de la PAOK - AEK. Ce se întâmplă cu patronul Ivan Savvidis

Inccidentele deosebit de grave de la finalul meciului PAOK - AEK Atena, din campionatul de fotbal al Greciei, se lasă și cu urmări de natură penală. Conform presei elene, procurorii din Grecia a emis un mandat de arestare pe numele patronului lui PAOK Salonic, Ivan Savvidis, după ce a acesta a intrat cu pistolul pe teren, la sfârșitul meciului cu AEK Atena.

Postul Skai TV scrie azi că procurorii au deschis ieri seară o anchetă după incidentele de la meciul PAOK - AEK, iar pe numele a 5 persoane implicate în partidă au fost emise mandate de arestare. Printre aceste persoane este vizat și președintele lui PAOK, Ivan Savvidis, cel care a fost dat deja în urmărire de Poliție.

În afară de Savvidis alte patru persoane care au intrat ieri pe gazonul stadionului Toumba, probabil garzile de corp ale acestuia, au primit mandat de reținere.

Patronul și președintele gazdelor de la PAOK, Ivan Savvidis, a intrat cu pistolul pe gazon şi le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren! Apoi, ambele formaţii, dar şi brigada de arbitri s-au dus la vestiare şi, după mai multe ore de incertitudine, meciul nu s-a mai reluat.

Manolo Jimenez, antrenorul celor de la AEK, a povestit pentru presa din Spania că el şi jucătorii săi s-au temut pentru viaţa lor. ”PAOK a marcat un gol din ofsaid, arbitrul l-a anulat şi jucătorii au început să protesteze 4-5 minute fără ca centralul să elimine pe cineva. Apoi a intrat pe teren un om cu gărzi de corp şi s-a dus spre arbitru, apoi a venit spre banca noastră şi a început să ameninţe pe toată lumea. La început nu ştiam că avem o armă. Apoi am văzut. Patronul lui PAOK s-a dus direct spre arbitru. Apoi au vrut să încheiem meciul, dar preşedintele nostru ne-a spus să nu mai mergem pe un teren unde un om are o armă. Federaţia greacă trebuie să vadă aceste lucruri şi să ia o decizie. Pentru un gol anulat să intri pe teren să ataci arbitrul. Incredibil”, a declarat Jimenez, potrivit News.ro.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... DECIZIE RADICALĂ luată în Grecia după incidentele de la PAOK - AEK Atena: campionatul de fotbal a fost SUSPENDAT pe term...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri