Antena Căutare

Vești îngrijorătoare din Brazilia. Legendarul Pele s-a prăbușit în propria locuință și a fost transportat de urgență la spital

Pele, legenda fotbalului mondial, considerat de mulți cel mai mare jucător din istorie, trece prin momente extrem de dificile. Ajuns la 77 de ani, emblema fotbalului sud-american a adus îngrijorare în rândul apropiaților și fanilor fotbalului. Pele a fost găsit prăbușit în propria locuință și a fost transportat de urgență la spital.

Conform primelor investigații medicale, starea fostului mare fotbalist s-ar fi agravat din cauza faptului că nu se odihnește suficient. ”Oboseala cronică” ar fi un prim verdict dat în cazul lui Pele. Pentru a nu risca apariția unor complicații, Pele a fost reținut în spital pentru investigații amănunțite, anunță BBC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dată fiind starea precară de sănătate, Pele și-a anulat o vizită pe care trebuia să o facă în Anglia, acolo unde unde Asociația Jurnaliștilor Britanici de Fotbal voia să-i ofere un trofeu într-o gală specială în numele legendatului fotbalist.

Asociația Jurnaliștilor Britanici de Fotbal a emis un comunicat despre starea de sănătate a lui Pele: ”În primele ore de joi dimineață, Pele s-a prăbușit și a fost transportat de urgență la un spital din Brazilia unde a trecut printr-o serie de teste care par să indice epuizare severă. El rămâne pe fluide în timp ce medicii îi monitorizează cu atenție recuperarea.

Din fericire, nu există date care să indice ceva mai grav decât epuizarea și toată lumea de la Asociație îi dorește lui Pele o recuperare rapidă și completă.”

Recent, starea generală de sănătate a lui Pele s-a degradat considerabil. Acum câteva zile, acesta a surprins când a ajuns la un eveniment din țara natală și s-a deplasat cu un cadru metalic. "Sunt bine şi vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru. Am primit multe mesaje şi am văzut că mulţi s-au rugat pentru bine în lumea întreagă. Aşa am primit multă putere. Aceşti oameni m-au ajutat să mă recuperez mai repede. Este adevărat că am trecut prin 2 sau 3 operaţii", a declarat Pele.

Pele, pe numele său real Edson Arantes do Nascimento a împlinit 77 de ani pe 23 octombrie. Acesta a jucat cea mai mare parte a carierei sale de club pentru clubul Santos, înainte de a trece la New York Cosmos în 1974. Este golgheterul all-time al naționalei Braziliei cu 77 de goluri în 92 de apariții internaționale.

Pele și-a început cariera la 15 ani jucând pentru Santos și pentru naționala de fotbal a Braziliei începând cu 16 ani. Are în palmares trei Campionate Mondiale de Fotbal câștigate: în 1958, 1962 și 1970, fiind singurul jucător care a reușit această performanță.

A fost publicat topul celor mai bine plătiți 10 fotbaliști din lume! Diferență colosală între Cristiano Ronaldo și Lione... Simona Halep, calificare fantastică în ”optimile” Australian Open, după un meci ireal cu Lauren Davis! Decisivul a durat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x