Căutare Live

Ultimele informații despre starea lui Michael Schumacher. Anunț devastator al unui apropiat: ”Nu-l vom mai vedea niciodată.”

Despre starea lui Michael Schumacher, fostul mare pilot de Formula 1, s-au vehiculat multe variante în ultimele luni. În urmă cu puţin timp, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai fostului pilot, Jean Todt, a spus că Schumacher s-a trezit din comă şi vrea să nu mai apară în faţa publicului. Din păcate, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Veștile legate de legenda Michael Schumacher nu sunt deloc bune. În ultima vreme au circulat mai multe zvonuri despre starea fostului pilot, dar ceea ce este cert e faptul că fanii fostului campion mondial din Formula 1 nu-l vor mai vedea vreodată. Acest lucru îl susține chiar un prieten apropiat de familie.

Respectiva persoană susţine că Schumacher continuă să fie într-o stare vegetativă, iar familia sa se asigură că nicio poză a fostului pilot nu va ajunge în presă.

”Nu putem opri oamenii din a vedea ceea ce vor să vadă. Ei își imaginează că Michael simte ceva când e familia lângă el. Dar realitatea este foarte dureroasă. Trebuie să realizăm că nu-l vom mai vedea niciodată pe Michael. Poate muri peste 10 ani sau chiar mâine, fie că va suferi de ceva, fie că va avea vreo infecție”, informează sursa pentru revista France Dimanche.

Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi în decembrie 2013. El a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. A fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent la fost tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland.

Biletul Zilei 22.08.2018! Meciurile spectacol au adus din nou câștigul!... Rapid Viena - FCSB, play-off Europa League! Roș-albaștrii caută un rezultat pozitiv contra echipei lui Ivan...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri