Antena Căutare

Ultimele veşti despre starea lui Michael Schumacher! Anunţul făcut de medici

Septuplul campion mondial a intrat într-o nouă fază a recuperării după accidentul grav suferit la schi în data de 29 decembrie 2013

Septuplul campion mondial a intrat într-o nouă fază a recuperării după accidentul grav suferit la schi în data de 29 decembrie 2013!

Medicii care se ocupă de Michael Schumacher au anunţat că au început primele etape de trezire a fostului pilot de Formula 1. Chiar dacă revenirea nu se va face atât de repede, oficialii spitalului din Grenoble spun că Schumacher răspunde destul de bine la ultimele modificări.

Pentru a părăsi starea de comă indusă, medicii i-au redus semnificativ sedativele administrate lui Michael Schumacher. Dacă totul decurge conform planului, în momentul în care va fi, din nou, conştient, germanul va trebui să răspundă la câteva comenzi simple, de genul "deschide ochii", "deschide gura", "mişcă mâna".

Adrian Mutu a intrat în gura „lupului”. Cristian Țopescu: „Pot să spun doar că nu are bun simţ”... Mutu, luat în vizor! Cristian Ţopescu, vorbe grele la adresa fotbalistului: "Nu are bun simţ!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x