Antena Căutare

ULUITOR: Lionel Messi, ofertă de 100 de milioane de Euro pe an! Ce decizie a luat starul Barcelonei

Chiar dacă nu a mai câștigat Balonul de Aur din 2015, starul celor de la FC Barcelona, Lionel Messi, este privit în continuare ca fiind cel mai bun fotbalist din lume. Drept consecință, argentinianul a primit o ofertă senzațională din punct de vedere salarial: 100 de milioane de Euro pe an!

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo scriu azi că, înainte de a semna prelungirea cu FC Barcelona, Lionel Messi a avut pe masă o ofertă ireală: 100 de milioane de Euro pe an. Adică peste 8 milioane pe lună și ”doar” 2 milioane pe săptămână! Un club din China a fost în spatele acestei oferte SF.

În ciuda ofertei de nerefuzat, care îl făcea pe Messi cel mai bine plătit om din istoria sportului, legenda Barcelonei a decis să refuze și să continue pe Nou Camp.

În noiembrie 2017, FC Barcelona și Lionel Messi au semnat azi un contract care îl va ține pe sud-american pe Camp Nou până în sezonul 2020-2021. În urma acestei înțelegeri, clauza de reziliare a lui Messi a ajuns la 700 de milioane de Euro!

Chiar dacă nu a ajuns în China pe salariul de 100 de milioane de Euro pe an, Messi rămâne cel mai bine plătit fotbalist al planetei. Venitul lui Lionel Messi la Barcelona a ajuns la 45 de milioane de euro pe an și s-a mărit de două ori și jumătate față de acum 5 ani, când câștiga al treilea Balon de Aur din carieră. Niciun alt jucător al Barcelonei nu se mai află între primii 10 ai lumii în topul salariilor.

Iată cum se prezintă topul celor mai mari salarii din fotbal:

1. Lionel Messi (Barcelona) 46 milioane de euro pe an
2*. Carlos Tevez (Shanghai Shenhua) 38 milioane de euro pe an
3. Neymar (PSG) - 36 milioane de euro pe an
4. Oscar (Shanghai SIPG) - 24 milioane de euro pe an
5. Ezequiel Lavezzi (Hebei China Fortune) - 22 milioane de euro pe an
6. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 21 milioane de euro pe an
7. Hulk (Shanghai SIPG) - 20 milioane de euro pe an
8. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) 18 milioane de euro pe an
9. Paul Pogba (Manchester United) 17,5 milioane de euro pe an
10. Graziano Pelle (Shandong Luneng) 17 milioane de euro pe an

*Clasamentul a fost realizat înainte de plecarea lui Carlos Tevez din China. Mai mult ca sigur, odată cu transferul la Boca Juniors, argentinianul va dispărea din acest top.

VESTE URIAȘĂ pentru Ilie Năstase! Un Tribunal Independent reunit la Londra i-a redus suspendările dictate după meciul de... Messi, un fotbalist genial pe teren și un exemplu de creativitate în rest! A ales un nume exraordinar de frumos pentru c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x