Un bărbat a pledat vinovat în cazul atacului asupra fotbaliştilor Mesut Ozil şi Sead Kolasinac

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pledat vinovat în cazul atacului din 25 iulie asupra fotbaliştilor Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, relatează bbc.com.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pledat vinovat în cazul atacului din 25 iulie asupra fotbaliştilor Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, relatează bbc.com.

Ashley Smith, din Archway, a recunoscut că a încercat să le ia cu forţa ceasurile celor doi jucători. Bărbatul este în arest şi îşi va afla sentinţa la 1 noiembrie.

În legătură cu acelaşi incident este judecat Jordan Northover, în vârstă de 26 de ani, din West Yorkshire. Acesta se va prezenta vineri în instanţă.

La 25 iulie, fotbaliştii echipei Arsenal, Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, au fost atacaţi de persoane înarmate cu cuţite, la Londra. Cei doi jucători se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4x4, în nordul Londrei, când au fost atacaţi de bărbaţi pe scutere, înarmaţi cu cuţit. Ozil era la volan şi a fost ameninţat de atacatori. Kolasinac, supranumit "tancul" de suporteri, a ieşit din maşină şi a încercat să-i opună rezistenţă unuia dintre agresori, care avea faţa acoperită cu o cagulă, în timp ce germanul a lăsat maşina pe stradă, cu uşa deschisă şi a fugit într-un restaurant turcesc din apropiere. Angajaţii restaurantului au ieşit în apărarea lui Kolasinac, iar atacatorii au fugit. Jucătorii nu au fost răniţi în urma acestui incident.

Sursa : news.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri