Căutare Live

Un bărbat a pledat vinovat în cazul atacului asupra fotbaliştilor Mesut Ozil şi Sead Kolasinac

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pledat vinovat în cazul atacului din 25 iulie asupra fotbaliştilor Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, relatează bbc.com.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pledat vinovat în cazul atacului din 25 iulie asupra fotbaliştilor Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, relatează bbc.com.

Ashley Smith, din Archway, a recunoscut că a încercat să le ia cu forţa ceasurile celor doi jucători. Bărbatul este în arest şi îşi va afla sentinţa la 1 noiembrie.

În legătură cu acelaşi incident este judecat Jordan Northover, în vârstă de 26 de ani, din West Yorkshire. Acesta se va prezenta vineri în instanţă.

La 25 iulie, fotbaliştii echipei Arsenal, Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, au fost atacaţi de persoane înarmate cu cuţite, la Londra. Cei doi jucători se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4x4, în nordul Londrei, când au fost atacaţi de bărbaţi pe scutere, înarmaţi cu cuţit. Ozil era la volan şi a fost ameninţat de atacatori. Kolasinac, supranumit "tancul" de suporteri, a ieşit din maşină şi a încercat să-i opună rezistenţă unuia dintre agresori, care avea faţa acoperită cu o cagulă, în timp ce germanul a lăsat maşina pe stradă, cu uşa deschisă şi a fugit într-un restaurant turcesc din apropiere. Angajaţii restaurantului au ieşit în apărarea lui Kolasinac, iar atacatorii au fugit. Jucătorii nu au fost răniţi în urma acestui incident.

Sursa : news.ro

Irlanda a învins Rusia, scor 35-0, la Cupa Mondială de rugby... România va întâlni China în play-off-ul Cupei Davis, în martie 2020, acasă...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri