Antena Căutare

Video interzis cardiacilor! Un boxer moare în urma loviturilor primite într-un meci! Nu a mai putut fi salvat

Tragedie în lumea sportului. Un cunoscut pugilist a murit la doar 28 de ani. Medicii au stabilit că decesul a survenit în urma loviturilor primite într-un meci pe care tânărul l-a pierdut.

Tragedie în lumea sportului. Un cunoscut pugilist a murit la doar 28 de ani. Medicii au stabilit că decesul a survenit în urma loviturilor primite într-un meci pe care tânărul l-a pierdut.

Boxerul rus Maxim Dadaşev a decedat, marţi, la vârsta de 28 de ani, din cauza rănilor suferite în meciul cu Subriel Matias din Puerto Rico, care a avut loc vineri, informează theguardian.co.uk.

Anunţul decesului pugilistului a fost făcut de antrenorul său, Buddy McGirt. Acesta a aruncat prosopul în repriza a XI-a a meciului contând pentru stabilirea şalangerului pentru titlul IBF la categoria semiuşoară, desfăşurat la Oxon Hill, Maryland.

Dadaşev a vomitat pe drumul spre vestiare şi a fost transportat de urgenţă la spital, cu hemoragie craniană. El a fost operat şi plasat în comă indusă. Medicii au afirmat că sportivul a suferit grave leziuni craniene.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Boxerul era născut la Sankt Petersburg, dar stabilit în California. Dadaşev era neînvins la profesionişti în 13 meciuri disputate.

România, în grupă cu Italia, Kosovo şi Georgia, în prima fază a calificărilor la CM2021 de handbal masculin... Premii uriaşe la Turneul Campioanelor: Câştigătoarea poate primi suna record de 4,75 de milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x