Antena Căutare

Un component al echipei de baschet Fenerbahce şi trei membri ai stafului tehnic şi administrativ, testaţi pozitiv cu coronavirus

Clubul Fenerbahce a anunţat, vineri, că un component al echipei de baschet, precum şi un membru al stafului tehnic şi doi ai stafului administrativ au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Componenţii echipei Fenerbahce Beko şi ai stafurilor acesteia au fost supuşi testelor după ce unele persoane au prezentat simptome.

“Conform rezultatelor venite de la Ministerul Sănătăţii, dintre cele 12 persoane testate, un sportiv, un membru al stafului trehnic şi doi din staful administrativ au fost testaţi pozitiv cu Covid-19”, se arată pe site-ul clubului din Istanbul.

În afara unui membru al stafului administrativ, nicio persoană nu se află într-o stare care să necesite spitalizarea, a precizat Fenerbahce. Sportivii şi angajaţii clubului sunt în izolare la domiciliu, iar starea lor este monitorizată de medicii clubului.

Sursa : news.ro

Novak Djokovici ar fi promis o donaţie de un milion de euro pentru spitalele din Serbia (presă)... Sportul românesc, în doliu din cauza coronavirusului. Un fost fotbalist a fost răpus de infecția cu COVID-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x