Antena Căutare

Un fan olandez a fost batut intr-un bar din Capitala, inainte de Steaua-Twente

Incidente in Bucuresti inaintea meciului dintre Steaua si Twente, contand pentru 16-imile Europa League. Un fan olandez a fost ranit intr-un bar din centrul Capitalei, cu putin timp inainte de meci, informeaza Mediafax.

"E vorba de 30 de persoane de cetatenie olandeza, suporteri ai echipei Twente, care se aflau intr-un bar din zona Pietei Unirii. Pe numarul de urgenta 112 s-a primit un apel conform caruia a avut loc un incident, echipaje de la Politia Capitalei sunt deja la fata locului si din cate am intees au fost niste suporteri stelisti care i-au atacat pe olandezi. Un olandez este ranit si un geam este spart. Din declaratiile lor, fanii stelisti au fugit spre gura de metrou", a declarat purtatorul de cuvant de la Politia Capitalei.


Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, Politia a cerut sprijinul jandarmilor in urma incidentului respectiv.

Partida Steaua Bucuresti - Twente Enschede, din prima mansa a 16-imilor de finala ale Ligii Europa, se va disputa in aceasta seara, de la ora 22.05, pe Arena Nationala.

foto: voetbalmagazine.nl

Barcelona, alungata din Spania de Real Madrid... Nuno Gomes iubeste in secret o romanca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x