Antena Căutare

Un fost jucător de la Dinamo, implicat în mafia pariurilor! Suspendat şi amendat de FRF pentru trucare de meciuri

Departamentul de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal, zona care se ocupă de meciurile suspecte la pariuri de la noi, a bifat al şaptelea caz de la înfiinţare, iar actor principal este un fost campion cu Dinamo.

Alexandru Bălţoi, campion al României în tricoul lui Dinamo, a fost suspendat 10 luni şi amendat cu 100.000 de lei pentru încercare de trucare a unei partide de fotbal, după cum anunţă gsp.ro

"Să aveţi şi voi bani de Paşte". Aşa îi încuraja Bălţoi pe oamenii de la Dacia Brăila, prin SMS, să piardă un meci şi să primească astfel 10.000 de euro. Oamenii s-au dus cu toate dovezile la Federaţie, iar fostul dinamovist a fost găsit vinovat şi pedepsit drastic.

În plus, Dacia Brăila şi-a respectat corect şansele şi a câştigat meciul cu Clinceni, din 14 aprilie 2017, cu scorul de 1-0.

VIDEO+FOTO: De ziua Statelor Unite, să ne-aducem aminte cum i-am subordonat! În '94, România a învins SUA în cel mai urm... Un nou paradox: FCSB e mai tare decât STEAUA! "De când ne numim aşa luăm mai mulţi bani de la sponsori"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x