Antena Căutare

Moarte cumplită pentru un fost pugilist campion. S-a prăbușit într-o competiție de mâncat croissante - FOTO

Un fost pugilist campion, Mario Melo, a murit, duminică, într-o competiție din orașul argentinian Pinamar la finalul căreia urma să fie declarat câștigător participantul care reușea să mănânce cele mai multe croissante.

Un fost pugilist campion, Mario Melo, a murit, duminică, într-o competiție din orașul argentinian Pinamar la finalul căreia urma să fie declarat câștigător participantul care reușea să mănânce cele mai multe croissante.

Incidentul tragic a fost surprins de camere de filmat ale spectatorilor aflați la eveniment. În imagini, se poate vedea cum mai mulți bărbați încearcă să îl ajute pe Melo lovindu-l pe spate.

Însă, fostul pugilist, în vârstă de 56 de ani, a murit. El s-a înecat cu cel de-al treilea croissant pe care voia să îl consume în cadrul competiției. Traheea sportivului care suferea de diabet a fost blocată cu aluat, iar acesta nu a mai putut fi salvat.

„A fost cumplit. Totul s-a întâmplat în fața mai multor familii cu copii. Nici măcar un pahar cu apă nu a fost la îndemână. Mario a cerut unul, după care s-a prăbușit”, a spus un martor.

O persoană ar fi încercat să îi aplice manevra Heimlich unui copil de 9 ani în timpul competiției dedicate juniorilor, dar fostul pugilist nu ar fi avut același noroc. Lui i-ar fi fost acordat incorect primul ajutor.

„Toate încercările de a-i salva au eșuat”, a spus directorul unui spital local.

„Îmi este dor de box. Când eram sănătos și în formă, aveam mulți prieteni. Acum că s-a terminat mă simt singur. Toată lumea face bani, mai puțin pugilistul”, a spus Melo, într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu doi ani, în care a vorbit despre lupta sa cu diabetul.

Melo, who was knocked out in the first round after challenging US boxer Michael Moorer for the WBA light-heavyweight world title in 1990, spoke of his diabetes in an interview two years ago.

În cariera sa, Mario Melo, poreclit Mazazo („lovitură puternică”, n.r.), a avut 21 de victorii, obținând 17 dintre acestea prin knockout-uri. În 1990, el a obținut titlul mondial WBA la categoria semigrea.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografii din momentul incidentului. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Fotbal, Cine este cel mai scump jucător din lume... Emoționant! Simona Halep a fost premiată de Arhiepiscopul Tomisului : ”Prin crucea deplină şi prin emoţia cu care v-aţi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x