Live acumiUmor
Prime Time 20:30iUmor

Un fotbalist a fost lovit de fulger, pe teren! Sportivul a căzut ca secerat, în timpul antrenamentelor. Întregul moment a fost filmat - VIDEO

Scene șocante, surprinse de o cameră de filmat. Un fotbalist, de doar 16 ani, a fost lovit de fulger, pe teren, în timpul antrenamentului. A ajuns la spital în comă.

Un fotbalist a fost lovit de fulger, pe teren! Sportivul a căzut ca secerat, în timpul antrenamentelor. Întregul moment a fost filmat - VIDEO

Twitter

Un fotbalist în vârstă de 16 ani a ajuns în stare gravă a spital, în Rusia. Ivan Zaborovsky a fost lovit de fulger, pe teren, în timpul unui antrenament.

Întregul moment a fost filmat de un spectator, din tribune. Din imaginile surprinse de un martor se poate observa momentul în care fotbalistul aleargă şi încearcă să şuteze, iar din senin este lovit de fulger. Câteva secunde mai târziu, tânărul de 16 ani este înconjurat de un fum dens şi negru.

Sportivul a ajuns la spital, în comă. Medicii au anunțat că starea acestuia este stabilă, însă a suferit arsuri grave.

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale. Mai mult oameni l-au acuzat pe antrenorul echipei Znamya Truda că a pus în pericol viaţa jucătorilor. Fanii spun că acesta nu ar fi trebuit să ţină antrenamentele afară din moment ce vremea era nefavorabilă.

Tehnicianul a încercat să se apere în fața valului de reproșuri, spunând că cerul era senin, nici nu ploua şi nici nu bătea vântul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro