Un fotbalist a fost lovit de fulger, pe teren! Sportivul a căzut ca secerat, în timpul antrenamentelor. Întregul moment a fost filmat - VIDEO

Scene șocante, surprinse de o cameră de filmat. Un fotbalist, de doar 16 ani, a fost lovit de fulger, pe teren, în timpul antrenamentului. A ajuns la spital în comă.

Un fotbalist a fost lovit de fulger, pe teren! Sportivul a căzut ca secerat, în timpul antrenamentelor. Întregul moment a fost filmat - VIDEO

Twitter

Un fotbalist în vârstă de 16 ani a ajuns în stare gravă a spital, în Rusia. Ivan Zaborovsky a fost lovit de fulger, pe teren, în timpul unui antrenament.

Întregul moment a fost filmat de un spectator, din tribune. Din imaginile surprinse de un martor se poate observa momentul în care fotbalistul aleargă şi încearcă să şuteze, iar din senin este lovit de fulger. Câteva secunde mai târziu, tânărul de 16 ani este înconjurat de un fum dens şi negru.

Sportivul a ajuns la spital, în comă. Medicii au anunțat că starea acestuia este stabilă, însă a suferit arsuri grave.

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale. Mai mult oameni l-au acuzat pe antrenorul echipei Znamya Truda că a pus în pericol viaţa jucătorilor. Fanii spun că acesta nu ar fi trebuit să ţină antrenamentele afară din moment ce vremea era nefavorabilă.

Tehnicianul a încercat să se apere în fața valului de reproșuri, spunând că cerul era senin, nici nu ploua şi nici nu bătea vântul.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri