Căutare Live

Un magician curajos! A făcut un fan al lui Arsenal să-şi arunce tricoul după ce i-a schimbat emblema

Îl cheamă Troy şi este un magician cunoscut în Marea Britanie. Asta, poate, a fost singurul motiv pentru care un fan al lui Arsenal n-a reacţionat urât după ce i-a fost stricat tricoul echipei favorite

Îl cheamă Troy şi este un magician cunoscut în Marea Britanie. Asta, poate, a fost singurul motiv pentru care un fan al lui Arsenal n-a reacţionat urât după ce i-a fost stricat tricoul echipei favorite!

L-a întrebat care este echipa pe care o urăşte cel mai mult, iar el i-a răspuns Tottenham. O simplă atingere şi magicianul a făcut ca tricoul "tunarului" să primească emblema formaţiei lui Chiricheş.

A fost momentul în care suporterul lui Arsenal şi-a aruncat tricoul..

Complicații pentru Schumacher: Nu poate fi scos din coma artificială pentru că are pneumonie... VIDEO ULUITOR! A încercat să blocheze adversarul prin alunecare şi a reuşit un gol de la 70 de metri...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri