Antena Căutare

Un taximetrist din Cluj a acceptat o cursă în oraș. Când s-a uitat mai bine pe cine a luat în mașină, a rămas fără cuvinte!

Vedetele naţionalei de baschet masculin a Spaniei, fraţii Gasol şi căpitanul ibericilor, Juan Carlos Navarro, au vizitat centrul Clujului, duminică, în ziua liberă de la Eurobasket. Pau Gasol s-a amuzat într-o postare pe Facebook, scriind că au luat taxi, iar pentru Navarro a fost ”cam înghesuială”

Vedetele naţionalei de baschet masculin a Spaniei, fraţii Gasol şi căpitanul ibericilor, Juan Carlos Navarro, au vizitat centrul Clujului, duminică, în ziua liberă de la Eurobasket. Pau Gasol s-a amuzat într-o postare pe Facebook, scriind că au luat taxi, iar pentru Navarro a fost ”cam înghesuială”.

”În ziua noastră liberă am ieşit la o plimbare prin centrul Clujului. A fost cam înghesuială în taxi, în special pentru prietenul meu Juan Carlos”, a scris Pau Gasol, alături de o fotografie cu fratele lui, Marc, şi Juan Carlos Navarro, care a stat între cei doi.

Pau Gasol, care joacă la San Antonio Spurs în NBA, are 2,13 metri, iar fratele lui, Marc, legitimat la Memphis Grizzlies, are 2,16 metri, în timp ce căpitanul Spaniei, Juan Carlos Navarro, măsoară doar 1,92 metri.

Cei trei s-au amuzat pe seama fotografiei şi au primit peste 1.100 de aprecieri în primele 20 de minute după ce a fost postată de Pau Gasol. Plimbarea lor nu a durat prea mult însă, vremea la Cluj fiind închisă şi cu averse de ploaie.

În grupa C, la Cluj-Napoca, duminică este zi fără meciuri, iar luni, Spania va întâlni chiar naţionala României, de la ora 20.30, într-o partidă în care se speră că Sala Polivalentă va fi ocupată la capacitatea maximă de 9.300 de spectatori.

Amintiri despre... Ronaldo! „A stat în cameră cu mine și mi-am dat seama de atunci cât de mult își dorea să ajungă cel m... OFICIAL: Dinamo dă lovitura lunii pe piața transferurilor și transferă de la liderul Ligii 1! Bokila, noul ”decar” din Ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x