Antena Căutare

Amintiri despre... Ronaldo! „A stat în cameră cu mine și mi-am dat seama de atunci cât de mult își dorea să ajungă cel mai mare fotbalist”

Pe Marius Niculae îl leagă o veche și frumoasă prietenie de cel mai mare fotbalist al planetei. Cel alintat „Săgeată” a povestit un episod petrecut pe vremea când marele CR7 era „ucenicul” său la Sporting Lisabona

Pe Marius Niculae îl leagă o veche și frumoasă prietenie de cel mai mare fotbalist al planetei. Cel alintat „Săgeată” a povestit un episod petrecut pe vremea când marele CR7 era „ucenicul” său la Sporting Lisabona .

Fostul atacant al naționalei României le-a ofeirt câteva sfaturi prețioase tinerilor fotbaliști care visează ca într-o zi să-i calce pe urme fotbalistului portughez: „Cea mai importantă calitate în meseria asta este seriozitatea. Dacă ești serios poți deveni un sportiv mare. Eu am avut un exemplu în perioada petrecută la Sporting Lisabona. Cristiano Ronaldo a stat cu mine în cameră și avea o ambiție ieșită din comun. Îmi spunea tot timpul că vrea să ajungă cel mai mare fotbalist al lumii. A devenit ceea ce și-a propus. Stăteam cu el seara și vorbeam ore-n șir despre fotbal”, rememorează Marius Niculae.

Marile regrete ale fostului dinamovist este legat de accidentări: „Am avut ghinionul să mă accidentez grav la o vârstă la care trebuia să explodez din punct de vedere fotbalistic. N-am pe cine să mă supăr. Asta e viața”, a spus Niculae.

Dinamo va avea stadion nou până la Euro 2020... Un taximetrist din Cluj a acceptat o cursă în oraș. Când s-a uitat mai bine pe cine a luat în mașină, a rămas fără cuvin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x