Căutare Live

Unai Emery, susţinut de conducerea clubului Arsenal, dar are nevoie de rezultate pentru a-şi păstra postul

Unai Emery se bucură în continuarea de susţinerea conducerii clubului Arsenal, dar tehnicianul trebui să redreseze echipa care nu a câştigat de cinci meciuri, informează lequipe.fr.

'Suntem dezamăgiţi de rezultatele înregistrate până acum. Sunt lucruri de îmbunătăţit dacă vrem să ne îndeplinim obiectivele şi suntem siguri că Unai este omul potrivit, cu ajutorul întregului club", au afirmat conducătorii "tunarilor".

Unai Emery l-a înlocuit pe Arsene Wenger în vara anului 2018, dar echipa a ratat calificarea în Liga Campionilor sezonul trecut, pe care l-a încheiat pe locul 5 în Premier League.

Sezonul acesta, Arsenal nu evoluează mai bine, fiind pe locul 6, după 12 etape, cu 17 puncte, la opt puncte de Manchester City, de pe locul 4, ultimul care asigură participarea în Liga Campionilor.

Echipa londoneză nu a câştigat niciunul dintre ultimele cinci meciuri jucate, înregistrând patru rezultate de egalitate şi o înfrângere, sâmbătă, scor 0-2, în deplasare, la Leicester, în campionat.

Sursa : news.ro

Barcelona şi Atletico Madrid se vor întâlni în semifinalele Supercupei Spaniei... Burleanu, despre faptul că selecţionerul Cosmin Contra ar fi fost amendat de FRF: Este o ştire falsă...
Ultimele știri