Antena Căutare

Unirea Urziceni - FC Timisoara 1-1/ O remiza care nu ajuta pe nimeni

Unirea Urziceni si FC Timisoara au incheiat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci contand pentru etapa a 15-a din Liga 1. Golurile partidei au fost inscrise de Todoran (80’), respective Popovici (55’)




La 10 minute de la reluare, Popovici a scapat singur si a inscris pentru 0-1 in poarta goala, dupa ce l-a driblat pe Cernea. Magera putea face 0-2, in minutul 71, dar lovitura sa de cap a trecut pe langa poarta.

Gazdele au restabilit egalitatea in minutul 80, cand Semedo i-a pasat excelent lui Todoran, iar mijlocasul ialomitenilor a inscris cu un sut in diagonala.

Ialomitenii puteau obtine victoria in finalul meciului, dar Pantilimon a respins senzational sutul surprinzator al lui Rusescu.

In acestui rezultat, banatenii raman pe locul doi in Liga 1, la patru puncte in urma liderului Otelul Galati, in timp Unirea Urziceni acumuleaza 14 puncte si ocupa pozitia a 15-a.

Echipe:

Unirea Urziceni: Cernea - Musat, Mehmedovic, Maftei, Blay - Goge, Todoran, Muzac Filip - Semedo, Rusescu.

FC Timisoara: Pantilimon - Helder, Cisovsky, Luchin, Sepsi - Tames, Poparadu, Burca, Patras - Magera, Axente.

Steaua - CFR Cluj se va juca cu spectatori. FRF a redus sanctiunea formatiei din Ghencea cu o etapa... F1 Abu Dhabi/ Pole-position pentru Sebastian Vettel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x