Antena Căutare

Unirea Urziceni - U Craiova 1-2/ Trei puncte pentru Europa League

Universitatea Craiova a invins cu greu la Urziceni, pe Unirea, scor 2-1, dupa ce a fost nevoita sa revina de la 0-1 la pauza, intr-un meci contand pentru etapa a 13-a a Ligii 1. Golurile partidei au fost inscrise de Todoran(34), respectiv Gargorov (51-pen.) si Dina(81).


Elevii antrenati de Victor Piturca au avut nevoie de o lovitura de la 11 metri pentru a restabili egalitatea, obtinuta in urma unui hent comis de Mehmedovici. Gargorov a transformat penalty-ul (51) si Craiova a revenit in joc.

Oaspetii au inscris golul victoriei cu noua minute inainte de final, dupa ce Dananae a centrat in 7 metri, iar Dina a reluat cu capul in plasa.

In urma acestui rezultat Universitatea Craiova acumuleaza 19 puncte si urca pe locul 7, la doua puncte de Steaua, in timp ce Unirea Urziceni ramane pe locul 15, retrogradabil, cu un total de 13 puncte.

Echipe de start:


Unirea Urziceni:
Balgradean - Blay, Mehmedovici, Nicu, Musat - Art.Karamian, Muzac, Maftei, Todoran - Goge, Semedo

Universitatea Craiova: Stanca - Barboianu, Gaman, Ciuca, Dananae - Dilevski, Stoica, Gargorov, Wobay - Piturca, Dina

VIDEO! S-a bucurat de victorie, dar a terminat cursa pe locul doi!... Cupa Romaniei: Rapid - Steaua, marele duel din "sferturi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x