Antena Căutare

Universitatea Craiova - Pandurii Targu Jiu 0-2 / Muica suntem neam de Lemn(aru)

Universitatea Craiova a pierdut derbyul Olteniei si se afla la 4 puncte de locul care asigura salvarea de la retrogradare.

Demiterea lui Napoli nu a avut efectul scontat de Mititelu, universitatea trebuind sa se recunoasca din nou invinsa pe teren propriu.

Reghe a inceput intr-un 4-4-2 clasic oferindu-le lui Prepelita si Gangioveanu posibilitatea de a evolua pe posturile pe care s-au remarcat de-a lungul timpului: cele de mijlocasi laterali. Si tactica parea sa dea rezultate, Gangio, Lopez si Subotic trecand pe langa deschiderea scorului in primele 30 de minute. Desi presiunea crescanda a Craiovei anunta golul in poarta lui Mingote, cel ce a scos mingea din poarta a fost celalat portar, Silviu Lung. Cardoso a centrat de pe partea stanga si Stromajer a plasat mingea sub bara. 0-1 si Mitetelu incepea sa aiba emotii la oficiala.



Dupa pauza, Reghecampf a fortat cu Bujor in locul lui Busu si fostul iesean a fost aproape sa-i rasplateasca increderea la 3 minute de la reluare, insa sutul sau din careul mic a trecut pe langa poarta. Introducerea pe teren a lui Costea cel Mare a adus in tribune un nou cor de fluieraturi, spectatorii considerand probabil ca in prezent adjectivul se refera doar la diferenta de varsta fata de Mihai si la nimic altceva.

Minutul 58 a consemnat si golul al doilea al gorjenilor. Nistor si Lemnaru s-au jucat cu apararea gazdelor si ultimul a punctat pentru 2-0 aducandu-si aminte ca anul trecut in B era unul din golgheterii Sepcilor Rosii.



Pana la final s-a mai jucat doar pentru ca Adrian Mititelu sa fie convins ca acum are de ce sa se teama. Si motivul spaimei nu e doar Piturca.



CFR Cluj - Rapid 0-1 / Si-a revenit Spadacio... MOTO - Abu Dhabi Desert Challenge: Mani Gyenes, pe podium!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x